(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä Helsingin Musiikkitaloon
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Miltä kuulostaisi työskentely kansainvälisessä ilmapiirissä Helsingin Musiikkitalossa?

Oletko parhaimmillasi ihmisten parissa asiakaspalvelutilanteissa omaten luontaisen taipumuksen saada asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi tilanteessa kuin tilanteessa?

Oletko jo ravintola-alan ammattilainen tai kenties innokas uuden oppija?

Etsimme nyt

  • väliaikatarjoilijoita,
  • kahvilatyöntekijöitä ja
  • tilaustarjoilijoita.

Vaadittava aiempi kokemus vaihtelee työtehtävästä riippuen, tärkeintä on kuitenkin reipas, kohtelias, iloinen ja oppimiskykyinen asenteesi. Sopeudut luontevasti uusiin tilanteisiin, pidät vaihtelevasta ja nopeatempoisestakin työstä ja hurmaat asiakkaan omalla aurinkoisella persoonallasi.

Työ tapahtuu Musiikkitalon tilaisuuksissa tulevan syksyn, talven ja kevään aikana painottuen iltavuoroihin, joita on tarjolla viikossa kahdesta neljään.

Työ sopii mainiosti vaikkapa opiskelijalle tai muun työn oheen lisätienestiä kaipaavalle. Sinulla on mahdollisuus rakentaa oma työvuorolistasi ja ottaa vastaan ne työvuorot, mitkä sinulle sopivat! Musiikkitalon ravintolatoimintaa operoi Restel Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Baronan työntekijänä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!