(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä, Fazer Food Services, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019
StaffPoint on mukana Fazerin maailmankuulussa tarinassa kumppanin roolissa ja sinulla on työntekijänämme nyt mahdollisuus ottaa oma paikkasi tässä maukkaassa tarinassa.

Tule kokemaan mitä on Fazerilaisuus ja tekemään maailmasta maistuvampi! Kaikilla fazerilaisilla on tärkeä rooli makuelämysten luomisessa ja kuluttajien odotusten ylittämisessä. StaffPointin kautta Sinulla on nyt mahdollisuus lunastaa paikkasi Fazerin maukkaassa ja maailmankuulussa tarinassa, joka alkoi lähes 130 vuotta sitten.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia ravintolatyöntekijöitä Turun alueen uusiin hoivapisteisiin. Uudet Fazerin hoiva-alan pisteet avautuvat elokuun alussa. Lisäksi mahdollisuus työskennellä myös muissa asiakkaan toimipisteissä toimeksiantojen mukaisesti.

Työtä on tarjolla kahdessa vuorossa, seitsemänä päivänä viikossa, asiakkaan tarpeen sekä työntekijän osaamisen ja käytettävyyden mukaisesti 45-112,5h/3vko.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄNÄ olet mukana luomassa iloa ja hyvinvointia omalla työpanoksellasi. Tulet työskentelemään korkealaatuisten ja luotettavien raaka-aineiden kanssa. Keittiön puolella työtehtävät koostuvat raaka-aineiden esikäsittelystä, lisäkkeiden valmistuksesta, kokin avustamisesta sekä astiahuollosta ja keittiön yleisistä puhtaanapitotöistä. Salin puolella vastaat lounaslinjaston esivalmisteluista, täydennyksestä sekä salin siisteydestä.

Työsopimus solmitaan Staffpointin kanssa.


Edellytämme sinulta

Ravintola-alan koulutusta tai työkokemusta
Hygieniapassia sekä voimassaolevaa salmonellatodistusta
Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa otetta
Ripeyttä ja järjestelmällisyyttä


Tarjoamme sinulle

Kehittävän ja kannustavan työilmapiirin
Luotettavan ja joustavan työnantajan edut
Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää ammattitaitoasi
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen


Arvostamme

Ennen kaikkea olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillemme vain parasta


Kiinnostuitko?

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Tarkkailethan myös sähköpostiasi, sillä kutsumme hakijoita myös videohaastatteluihin.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU