Ravintolatyöntekijöitä, CMB Ravintolat Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Jackalope, Bar Loosister, Santa Fé Express sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ.

Ravintolatyöntekijänä tehtäviisi voi kuulua avustavat keittiön tehtävät, esimerkiksi tiskaus ja tarvittaessa ruoan esivalmistelu, blokkaus salin puolella ja lipunmyyntitehtävät.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kovakaan kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään.
Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Toivomme sinulta innokasta ja motivoitunutta asennetta. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Ravintola-alan koulutus ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävässä menestymisen kannalta. Ennen kaikkea olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut työskentelemään ravintolaympäristössä.

Sinun on mahdollista työskennellä keikkaluontoisesti oman tilanteesi mukaan, kesäsesonkina mahdollisuus työskennellä enemmänkin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 0447680860 ja HR-koordinaattori Niina Mustasalo, niina.mustasalo@go-on.fi, puh. 044 029 4444.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329445
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme