Ravintolatyöntekijöitä, Alavus
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Alavudelle ravintolatyöntekijöitä kesäksi 2019.

Tarvitsemme työntekijöitä sekä saliin että keittiöön ja sekä ravintolaan että kahvilaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, mutta meillä on töitä myös erinomaisen asenteen omaaville henkilöille. Työsopimus solmitaan Smile Henkilöstöpalveluiden ja työntekijän välille. Työtunteja tulee arviolta 100h/3vko. Hakijoilta odotamme:

  - Yrittäjämäistä asennetta työntekoon

  - Joustavuutta

  - Hyvää paineensietokykyä

  - Täysi-ikäisyyttä

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä heti hakemus osoitteessa www.smilepalvelut.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!!

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1244224
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Alavus