(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijäksi Hesburgerille
HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Vietä kesäsi maukkaalla tavalla: Hesburger Jumbo kaipaa kesätöihin muutamaa reipasta RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ!

Haemme työntekijää, joka työskentelee sekä kassalla että ruokien valmistuksessa. Kassatyöntekijänä tarjoilet Hesburgerin ruokia monipuoliselle asiakaskunnalle ja keittiön puolella pääset kokoamaan hampurilaiset, salaatit ja muut maistuvat herkut.

Tässä tehtävässä pääset käsiksi rivakkaan työskentelyyn ja osaksi nuorekasta ja energistä työporukkaa. Olet hakijana unelmiemme täyttymys, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pikaruokamaailmassa työskentelystä, mutta huomioimme haussa myös oppimiskykyiset ja innostuneet uudet kyvyt, joilla on kassankäyttö ja asiakaspalvelukokemusta.

HOK-Elannon Hesburgerissa tarvitset paitsi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myös kykyä nopeaan ja täsmälliseen työskentelyyn. Jos viihdyt nopeatahtisessa työssä ja asiakaspalvelun parissa ja pidät omalta osaltasi yllä työtiimin positiivista henkeä, on tämä työ sinua varten! Perusedellytyksenä työskentelyyn on lisäksi suomen kielen taito, hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 70-80h / 3 viikossa. Kesätyöt alkavat joustavasti kesäkuun puolivälistä ja voivat jatkua syksyn alkuun.

Todista olevasi osuvaa materiaalia tähän tehtävään – hae paikkaa pikaruoan vauhdilla! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja soveltuva henkilö valitaan heti sellaisen löydyttyä!

--

Tervetuloa viettämään kanssamme ravintola-alan ystävänpäiväetkoja!

Ravintola-ala on kuumempi ja trendikkäämpi kuin koskaan – ja pullollaan mahdollisuuksia!

Järjestämme ravintola-alalla työskenteleville ja alan mahdollisuuksista kiinnostuneille rennon ystäväpäivätapahtuman 14.2.2019. Tule ystäviesi kanssa tunnistamaan ja tunnustamaan rakkautesi alalle! Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.barona.fi/rakkaudesta-lajiin

--

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Pikaruokatyökokemus, Kassatyökokemus, Salmonellatodistus