(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijäksi Hesburgerille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Vietä talvi maukkaalla tavalla: Hesburger Jumbo kaipaa töihin reipasta RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ!

Haemme työntekijää joka työskentelee sekä kassalla että ruokien valmistuksessa. Kassatyöntekijänä tarjoilet Hesburgerin ruokia monipuoliselle asiakaskunnalle ja keittiön puolella pääset kokoamaan hampurilaiset, salaatit ja muut maistuvat herkut.

Tässä tehtävässä pääset käsiksi rivakkaan työskentelyyn ja osaksi nuorekasta ja energistä työporukkaa. Olet hakijana unelmiemme täyttymys, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pikaruokamaailmassa työskentelystä, mutta huomioimme haussa myös oppimiskykyiset ja innostuneet uudet kyvyt, joilla on kassankäyttö ja asiakaspalvelukokemusta.

HOK-Elannon Hesburgerissa tarvitset paitsi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myös kykyä nopeaan ja täsmälliseen työskentelyyn. Jos viihdyt nopeatahtisessa työssä ja asiakaspalvelun parissa ja pidät omalta osaltasi yllä työtiimin positiivista henkeä, on tämä työ sinua varten! Perusedellytyksenä työskentelyyn on lisäksi suomen kielen taito, hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus. Tämä työ soveltuu myös alaikäiselle työntekijälle.

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 80h /3 viikossa 31.5.2019 asti. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Todista olevasi osuvaa materiaalia tähän tehtävään – hae paikkaa pikaruoan vauhdilla! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja soveltuva henkilö valitaan heti sellaisen löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Kassaosaaminen, Asiakaspalvelukokemus