(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä/kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Oletko kylmäpäinen asiakaspalvelun ammattilainen ja intohimonasi on ruoanlaitto sekä kaipaat uusia haasteita? 

Haemme nyt ammattitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ/KOKKIA ravintolaamme Lappeenrantaan.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi kahvila-, vitriinituotteiden ja lounassalaattien valmistuksesta sekä leivonnasta. Työ sisältää myös muita ravintolan töitä kuten siivousta, tiskausta, kuormien purkua ja asiakaspalvelua. Tehtävä on kokopäiväinen ja sijoittuu tehtäväksi pääosin arkipäivisin kello 06-16 välillä, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työ on määräaikainen 31.8.2019 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla alalle soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Kassatyöskentely on sinulle tuttua, hallitset suomen kielen taidon asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on ajokortti. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, tiimityötaidot kunnossa sekä tarvittaessa myös itsenäistä työotetta. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja kykenet ottamaan vastuuta sekä nautit myös asiakaspalvelutyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Kuulostiko työ omalta? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 16.12.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -