Ravintolatyöntekijä
Barona Horeca OyHaemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, joiden reviiri yltää keittiöstä salin puolelle.
Työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin.
Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Tarjolla on joustavaa keikkatyötä asiakkaidemme eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Baronan kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista, ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin. Edellytykset työnsaannille:
Salmonellatodistus, ei ole heti pakollinen, voi hankkia töiden alettua
Hygieniapassi tai sen suorittaminen työpaikan saatua
Työ sopii myös opiskelijalle, sillä tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Rekrytointia hoitaa
Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!
Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.