Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ henkilöstöravintolaan Helsingin ydinkeskustaan. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä vastaat ravintolan astiahuollosta ja avustavista keittiötöistä lounasaikaan. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 08:00 -16:00 välille ja työtunteja on tarjolla 5 tuntia päivässä. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 25 h/viikko.


Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on reipas ja työtä pelkäämätön asenne ja mahdollisuus sitoutua osa-aikatyöhön. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa työkokemusta astiahuollosta. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä hyvän fyysisen peruskunnon, sillä työ on fyysisesti raskasta. Arvostamme tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitojen sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Hygieniapassi katsotaan eduksi. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työympäristön! Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Tarjoamme paikan missä voit kasvaa! Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla 


Kiinnostuitko? Täytähakemuksesi viipymättä osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi/ tai viimeistään 23.9.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot