Ravintolatyöntekijä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Etsitkö osa-aikaisia ravintola-alan tehtäviä esimerkiksi opiskelujesi oheen? Hienoa! Etsimme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kuopioon!

Asiakkaamme ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen ala-carté ravintola Kuopion keskustan ytimessä. Työtehtäviisi kuuluu mm. ravintolan tiskaustyöt, yleiset siistimistyöt ja osaamisesi mukaan myös tarjoilu salin puolella.

Työt ovat ilta/viikonloppupainotteisia, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, ripeä ja ahkera asenteesi ratkaisee!

Lisätietoja:

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@adecco.fi

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.

Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495074
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio