Ravintolatyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Haemme ravintolatyöntekijää McDonald'siin!

Töissä pitää olla kivaa! Samanhenkinen ja mukava työporukka takaa sen että työpaikalla ei tarvitse olla suu mutrussa. McDonaldsissa tarjotaan myös joustavat työajat ja monipuolisia työtehtäviä. McDonald’s on mainio työpaikka esimerkiksi uraansa aloittaville, nuorille sekä opiskelijoille.

Kukaan ei halua syödä hampurilaisia ravintolassa, jonka työntekijät eivät viihdy työssään. Siksi me teemme kaikkemme, että työntekijöillämme on hyvä meininki. Ravintolatyö on ennen kaikkea tiimipeliä, jossa jokaisen pelaajan panos ratkaisee.

Kaikki McDonald’sin työntekijät tekevät monipuolisesti erilaisia ravintolan tehtäviä. Tavalliseen työpäivään voi kuulua esimerkiksi ruoan valmistusta keittiössä, asiakaspalvelua kassalla sekä keittiön ja ravintolasalin siisteydestä huolehtimista.

Mitä odotamme hakijalta: 

Odotamme sinulta innokkuutta hampurilaisia kohtaan ja hyvää asennetta työhön. Työssä tarvitset paineensietokykyä, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittävässä ympäristössä ja hyvässä porukassa. Pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Työsi tulee olemaan 3-vuorotyötä vaihtelevalla viikkotuntimäärällä. Olisi hienoa, jos aikatauluihisi sopisi aloittaa työ mahdollisimman pian. Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään McDonaldsin puolesta työsuhteen alussa. Palkkaus: Marava TES mukaisesti.

Työt alkavat sopivien tekijöiden löydyttyä. 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Haluatko sinä tulla mukaan Mäkkärin jengiin? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 30.09.2021.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emmi-Erika Korhonen
HR-assistentti
Eezy Rovaniemi
044 0188 990
emmi-erika.korhonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot