(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Ouluun ravintolatyöntekijä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, palveluhenkinen, aurinkoinen ja pirteän iloinen. Hyvä paineensietokyky on tarpeen työn hektisen luonteen vuoksi ja hyvät sosiaaliset taidot ovat vahvuutesi nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Työtehtäviin kuuluu lounastarjoilijan työtehtävien lisäksi myös erilaisten tilaisuuksien, kuten esimerkiksi aamiais-, ja iltatilaisuuksien, hoitaminen. Työvuoroja niin arkena kuin viikonloppunakin.

Työtä on tarjolla aluksi osa-aikaisessa ja määräaikaisessa työsuhteessa. Mahdollisuudet tehtävän muuttumiseen kokoaikaiseksi ja vakituiseksi on huomattavan hyvät huipulle osaajalle.

Työn aloitus nopeasti sopimuksen mukaan.

Hakemalla tehtävään jo tänään kerryttämään arvokasta kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Täytä siis hakemus osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi . Huomioithan, että paikka voidaan täyttää jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8–16 Päiviltä numerosta 044 412 4487.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.