(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Tähti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme ravintolatyöntekijää varuskuntaravintolaan Sodankylään.

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä missä työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja, nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin. Jos koet, ettet ole vielä valmis siirtymään asiakaspalvelutehtäviin, voit työskennellä myös astiahuollon puolella.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää itseäsi.

Tehtävä on osa-aikainen, vuoroja on n 3–4 päivänä viikossa. Työvuorot sijoittuvat varhaisesta aamusta aikaiseen iltaan ja maanantaista sunnuntaihin. Työvuoron kesto on n 8 tuntia/päivä.

Edellytykset:

Sinulla on alan perustaidot ja olet innokas oppimaan uutta. Olet valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Osaat arvostaa asiakasta, sinulla on joustava palveluasenne.

Edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!