(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden Keskustaan

Ravintolatyöntekijää

Hakijalta toivomme ravintola-alan kokemusta, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä halua osallistua myös ruuan valmistukseen. Ravintolan pääpaino on burgereissa. Työtehtävät koostuvat siis kassatyöskentelystä, ravintolan siisteyden ylläpidosta ja ruuan laitosta sekä esivalmisteluista. 

Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat vaatimuksena työlle, mutta voimme kouluttaa ne sinulle tarvittaessa! Palkkaus mara tes:n mukaan ja työajat sijoittuvat ma-su 10-22 välille. 

Jos kiinnostuit työstä, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja sopivan henkilön löydyttyä täytämme paikan välittömästi, joten olethan nopea!

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puhelimitse arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.