(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Toimenkuva
Onko ruuanlaitto intohimosi? Meillä Eezyllä olisi työtä tarjolla! Haemme Uuteenkaupunkiin Lokalahdelle ravintolatyöntekijää. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa lounasruuan valmistaminen, asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely. Hakemamme työntekijä on aidosti kiinnostunut maukkaan ruuan valmistuksesta, ja osaa loihtia maistuvaa lämmintä kotiruokaa. Töitä tarjolla arviolta vuoden loppuun asti. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta
Olet oma-aloitteinen ja omaat ripeän työotteen. Haemme energistä ja positiivista tyyppiä, jonka hymy ei hyydy kiireisessäkään ravintola-arjessa. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Koulutus ja työkokemus
Sinulla ei tarvitse olla ravintola-alalta huippuluokan kokemusta, mutta alan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Mikäli sinulla on maukkaiden perusruokien valmistus hallussa, lähetä rohkeasti hakemuksesi!

Muut tiedot
Työnaloitus mahdollisimman pian, joten tee heti hakemus oheisesti linkistä! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana. Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja vahvuuksistasi. Huomaathan liittää CV:n.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
arviolta vuoden loppuun asti

Lisätietoja
Jenni Ranta, jenni.ranta@eezy.fi, 044 307 5005

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.06.2020 mennessä.