(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, joiden reviiri yltää keittiöstä salin puolelle.

Työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä asiakkaidemme eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Baronan kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista, ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin. Edellytykset työnsaannille:

Salmonellatodistus

Hygieniapassi

Työ sopii myös opiskelijalle, sillä tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.