(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, joiden reviiri yltää keittiöstä salin puolelle.

Työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä osa toimipisteistä ei sijaitse joukkoliikenteen reittien varrella. Työskentelykielenä Leijona Cateringin keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä Leijona Cateringin eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Opteamin kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista, ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin. Edellytykset työnsaannille:

Salmonellatodistus

Hygieniapassi

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!