(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme Hotel Oscariin ahkeraa, motivoitunutta ja oma-aloitteista ravintolatyöntekijää nykyisen tiimin vahvistukseksi.
Työtehtäviin kuuluvat A la carte -tarjoilu, pubivastuu sekä Warkaus Salin puolen työtehtävät.


Palkattavalta henkilöltä edellytetään itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä tiimityötaitoja. Anniskelu- ja hygieniapassi luetaan eduksi.


Työ on osa-aikaista, ilta- ja viikonloppupainotteista vaihtelevalla tuntimäärällä.


Palkkaus on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen.


Työsuhde on määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.


Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Lisätietoja työtehtävästä antaa Mari Laitinen / 044 4124 279 / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Iina Pyymäki / 0400 480 613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.