(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
The Social Burger Joint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme Keravan Social Burgerjoint -ravintolaan osa-aikaisia työntekijöitä pitkäaikaiseen työhön.

Oletko innostunut monipuolisesta ravintola- ja asiakaspalvelu työstä?

Työtehtäviisi kuuluu kassankäyttö, asiakaspalvelu sekä raaka-aineiden valmistelut ja annosten kasaus. Lisäksi muut päivittäiset puhtaanapito ja siivoustyöt kuuluvat työnkuvaasi. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta ravintolatyöstä, niin ei hätää, sinut perehdytetään uuteen paikkaan ja kassan käyttöön.

Edellytämme sinulta hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä, salmonellatodistusta ja jos sinulta löytyy anniskelupassi entuudestaan luemme sen eduksesi.

Oletko asennoitunut 2-vuorotyöhön ja olet aurinkoinen asiakaspalvelija kiireisissäkin tilanteissa? Hymysi ei hyydy ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot? Pärjäät ravintolassa tarvittaessa myös yksin ja pystyt hallitsemaan koko ravintolan.

Työvuorot vaihtelevat ma-su välillä, työajat ovat 7.30-22.30 välisenä aikana. Työt alkavat mahdollisemman pian. Työtunteja on tarjolla 25h/viikko. Työ sopii hyvin opiskelijalle tai lisätyön tekijälle.

Jos innostuit tästä tilaisuudesta päästä uuteen tiimiin töihin ja koet ravintola-alan kiinnostavana, niin laita hakemus meille heti linkin kautta ansioluettelon kera. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia heti.