(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Etsimme asiakkaallemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ pikkujoulutapahtumaan Vaasassa 7.12.2019!

Työnkuva vaihtelee työntekijän ammatillisen osaamisen mukaan. Ammattinimikkeitä ovat mm. à la carte -tarjoilija, buffatarjoilija, baaritarjoilija sekä saliapulainen. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi, niin löydämme sinulle parhaiten sopivan tehtävän!

Ravintolatyöntekijöiltä odotamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä paineensietokykyä. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaaditaan esimerkiksi à la carte - ja baaritarjoilijoilta, mutta mm. saliapulaisen tehtävissä pärjäät vähemmälläkin kokemuksella! Edellytämme sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa. Eduksi katsotaan olemassa oleva hygienia- ja anniskelupassi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Lisätietoja antaa Go On Vaasan HR-asiantuntija Anita Koskinen 040 018 2668 / anita.koskinen@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.