(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin, ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin tapahtumaravintoloiden suola. Jos viihdyt edellä mainitussa ympäristössä ja haluat osaksi kasvavaa sekä uutta organisaatiota niin, Haemme nyt Lahteen yhteistyökumppanimme Baronan kautta Keikka Ravintolatyöntekijöitä Kohteisiin; Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-Klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki.

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Pidät omalta osaltasi huolta asiakkaiden palvelukokemuksesta. Pääset osaksi mitä erilaisimpia tapahtumia vuorokauden ympäri. Kaadat juomat ja kannat ruuat vahvalla ammattitaidolla. Selviydyt erilaisista Ravintola-Alan skenaarioista, lounaasta konsertti-illalliseen ja catering tapahtumiin.

Ketä haemme?

  • Sinua jonka intohimona on Ravintola-ala

  • Olet persoona joka jää mieleen

  • Olet tiimipelaaja

  • Omaat aiempaa kokemusta alalta

  • Olet joustava ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on keikkatyötä joka sijoittuu lähinnä iltoihin ja viikonloppuihin. Vuoroja on kuitenkin säännöllisesti.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, taitava ja ammattitaitoinen organisoija tarjoilija, haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä insights.barona.fi/restel