Ravintolatyöntekijä
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, joiden reviiri yltää keittiöstä salin puolelle.

Työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja, nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Työskentelykielenä keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä ravintolassa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Baronan kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Vaatimukset: Hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Tule mukaan luomaan päivän parhaita hetkiä, joten hae paikkaa nyt!

Edellytykset työnsaannille:

Hygieniapassi

Salmonellatodistus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1306942
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (aila.immonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358505708078
  • Sijainti: Kajaani