(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtävä:

Ravintolatyöntekijä

Tehtäviisi kuuluvat vitriinituotteiden ja tasokkaiden tilaustuotteiden valmistus. Lounaan lisäkesalaattien valmistus sekä suolaisten ja makeiden tuotteiden leipominen. Kokin auttaminen päivittäisessä työssä sekä lomittaminen poissa-olojen aikana. Vastaat osaltasi omavalvonnasta ja toimipaikan siisteydestä. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tilaustarjoiluista huolehtiminen sekä osallistuminen ravintolan eri työtehtäviin.

Odotamme sinulta:

Ravintola-alan koulutusta ja alan monipuolista työkokemusta.

Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja kokemusta kassatyöskentelystä. Pystyt palvelemaan asiakkaita englanniksi. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi, positiivista asennetta ja olet tottunut kiireeseen sekä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. 

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana

Työtehtävän yhteishenkilö Vantaalle: Marianne Junnila, ravintolapäällikkö p. 050 596 8099

Yhteydenotot: maanantai -perjantai klo 12.00-15.00 välisenä aikana

Tehtävästä voi tiedustella myös sähköpostilla: marianne.junnila@hkscan.com

Työtehtävän yhteyshenkilö Raumalle: Heli Nakola-Valtonen ravintolapäällikkö p. 040 653 3329

Yhteydenotot: maanantai -perjantai klo 10.00-14.00 välisenä aikana

Tehtävästä voi tiedustella myös sähköpostilla: heli.nakola-valtonen@hkscan.com

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo 27.10.2019 mennessä:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.