(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme nyt ammattitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Vaasaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Tehtävässä toimit monipuolisissa tehtävissä osana n. 15 hengen tiimiämme teollisuusympäristössä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keittiön avustavat tehtävät, astiahuolto sekä sali- ja kahvilatyöskentely. Työ alkaa heti, työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesi arkisin klo 14:30 - 19:30. Töitä on keskimäärin 5 tuntia päivässä ja 25 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta haluat silti kehittyä työssäsi eteenpäin, eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen. Tehtävässä vaaditaan tiimityötaitoja, asiakaslähtöistä tapaa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä organisointitaitoja.. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava myös hyvä fyysinen kunto sekä iloinen ja reipastyöote. Sinulla on myös hygieniapassi sekä ajokortti kuljetuksia varten. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
 
Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sanna Ström 050 477 4139.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.