(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Haemme asiakkaillemme tarvittaessa töihin kutsuttavia RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ Etelä-Pohjanmaan alueelle pikkujoulusesonkiin 2019! Tehtävänimikkeitä voivat olla mm. tarjoilija, kokki sekä sali- tai keittiöapulainen.

Voit olla urasi vasta-alkaja, tai jo ravintola-alan konkari. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Kaikkiin tehtäviin emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle. Ravintolassa työskennelläksesi sinulla tulee olla hygieniapassi suoritettuna, anniskelupassin katsomme eduksesi. Työvuorot painottuvat erityisesti viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, miltä alueelta etsit töitä ja miten olet käytettävissä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta Go On Seinäjoen tiimissä!

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Lisätietoja antavat Go On Seinäjoen HR-asiantuntijat Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786 / cici.maki-hakola@go-on.fi sekä Anita Koskinen 040 018 2668 / anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.