(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Oletko aurinkoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä? 

Etsimme nyt iloista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ elokuussa avattavaan täysin uudistettuun opiskelija- ja henkilöstöravintolakohteeseemme Espoon Otaniemeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat luoda unohtumattoman ravintolakokemuksen asiakkaillemme joka päivä. Tehtävässä työskentelet avustavissa tehtävissä ravintolan keittiössä ja salin puolella. Tärkeänä osana tiimiämme osallistut puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin, kahvilatuotteiden ja salaattien valmistukseen sekä asiakaspalveluun kassalla. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7 – 17 välille, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin tilaisuuksista johtuen. 


Edellytämme ravintola-alan ammatillisen koulutuksen lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme positiivisuuttasi sekä aitoa halua palvella asiakkaita kuten maailman parhaassa palveluyrityksessä kuuluu. Työssäsi tarvitset hygieniapassin lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelun sujuvuuden varmistamiseksi. Toivomme, että olet luotettava, täsmällinen  ja ripeä. Työturvallisuuskortti, EA-kortti ja ravitsemus- ja ympäristöpassit katsotaan eduksesi.


Hae tehtävään viimeistään 30.6.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  


 
ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -