(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on lähes 270 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Kotipizzoista on franchising-periaatteella toimivia, itsenäisten yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Oletko asiakaspalvelulähtöinen ja roppakaupalla positiivisuutta huokuva tyyppi joka suorituu tehtävistään kunnialla kiireenkin keskellä?

Saatat olla Kotipizzan Jämsän Citymarketin toimipisteen uusi ravintolatyöntekijä!


Tehtäviisi tulee kuulumaan pizzojen paistamisen lisäksi tiiviisti asiakaspalvelu, kassakoneen käyttö, siivous, tiskaus ja kotiinkuljetukset.

Hakijalta edellytetään hygienipassia, salmonellatodistusta ja ajokorttia kotiinkuljetusten johdosta. Paistotaito, elintarvikealan, kokin tai suurtalouspuolen kokemus ja koulutus luetaan hakijan eduksi, mutta keskiössä on asenne!

Työt sijoittuvat iltapainoitteisesti klo 10.30 -21.30 välille. Työaika on kesä- ja elokuun 30h/ 3 viikon tasoittumisjakso, heinäkuun kesälomien tuurauksien ajan työaika on täydet 37,5h/vk. 

Työt alkavat viimeistään kesäkuussa ja työtä on mahdollisuus jatkaa myös kesäsesongin jälkeen kiire-apu painotteisesti, joten tämä paikka sopii mahtavasti esimerkiksi opiskelijoille! Palkkaus Matkailu- ja Ravintolapalveluita koskeva TES.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi