Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haluatko töihin monien mahdollisuuksien taloon?


Etsimme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Espoon Otaniemeen. Tarjoamamme palvelut sisältävät lounasravintolan, kokous- ja edustustarjoilut ja kahvilapalvelut.


Ravintolatyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu salaattien valmistuksessa avustaminen, kassatyöskentely, linjaston täyttö lounasaikaan ja asiakaspalvelu. Olet motivoitunut oppimaan, tai ehkä oletkin jo entuudestaan, kokoustarjoilujen osaaja. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Etsimällämme osaajalla on itsenäinen työote, positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Asiakas on sinulle aina ykkönen. Toivomme, että sinulla on catering-alan perustutkinto ja mahdollisesti aiempaa kokemus vastaavista tehtävistä. Tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulta löytyy myös B-ajokortti.


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa. Tehtävässä saat organisaation tuen taaksesi ja mahdollisuuden kehittää myös itseäsi ja osaamistasi. Meillä on tekemisen meininki - kurkkaa maistiaisia tunnelmasta: https://www.youtube.com/watch?v=eJz6LMze9bE

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2019. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on edellytys työsuhteelle.


 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261857
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo