(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, joiden reviiri yltää keittiöstä salin puolelle.

Työskentelet ruoan valmistuksen parissa ja teet monipuolisesti muita ravintolan avustavia tehtäviä. Tarvitset työssä erinomaisia yhteistyötaitoja nopeutta ja intoa tarttua monenlaisiin tehtäviin.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Työskentelykielenä Leijona Cateringin keittiöissä on suomi.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä Leijona Cateringin ravintolassa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Opteamin kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Edellytykset työnsaannille: Salmonellatodistus, Hygieniapassi