(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä? Oletko aurinkoinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? 

Etsimme nyt iloista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ opiskelijaravintolaan Porvooseen.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Meillä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelu, kassatyöskentely, avustavat keittiötyöt, kahvilatuotteiden ja salaattien valmistus sekä erilaiset puhtaanapitotehtävät. Työaika sijoittuu arkisin klo 06-18:30 välille, mutta satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Edellytämme catering -alan koulutusta ja toivomme, että sinulla on kokemusta ravintolassa työskentelystä. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygienia- ja ravitsemuspassi ovat tehtävässä välttämättömiä, työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet joustava ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.11.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2018 aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -