(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Espoon Niittykumpuun.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Vastaat tehtävässäsi monipuolisista ravintolan työtehtävistä, kuten salaattien valmistus, linjaston täyttäminen sekä astiahuolto. Työaika sijoittuu pääosin klo 6.30-16 välille arkisin, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme sinulla olevan alalle soveltuva koulutus, esimerkiksi kokin perustutkinto, tai vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Sinulla on kyky toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä itsenäinen työote ja hyvät tiimitaidot. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Työ vaatii hyvää peruskuntoa ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.11.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


- ISS on savuton työpaikka -