(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Avecran Oy:n toimispisteet Aseman Wursti, Pullman ja Minuuttibaari etsivät ravintolatyöntekijää työskentelemään vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Vuorot sijoittuvat kaikkiin yllämainittuihin toimipisteisiin. Työtunteja on tarjolla 60-90 h/ 3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.Ravintoloissa työskennellään jonkin verran myös yksinään.

Avecralla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä –siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä, kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia kiireisessä ympäristössä. Lisämyynti kuuluu perustyötehtäviin ja se on sinulle ilo. Hakijalta tulee löytyä hygienia- ja anniskelupassi (tai valmiutta suorittaa ne nopealla aikataululla.)

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät työkaverit perehdyttävät sinut työhösi Avecralla. Kokeneet konkarit löytää meiltä myös uusi haasteita ja etenemismahdollisuuksia.

Aseman Wursti: "Aseman Wursti on kaupungin ainoa A-oikeuksin varustettu grilli. Valikoimista voit valita maistuvan makkaran, perinteisen Hot dogin tai Möttösen kumppaneineen. Palan painikkeeksi tarjolla on tietysti olutta, virvokkeita ja kahvia – ja jopa tiukempaakin ryyppyä. Palvelemme aina aamiaisesta myöhäiseen iltapalaan."

Pullman: "The Pullman Bar on englantilainen olohuoneesi Helsingin rautatieasemalla. Tarjolla on laaja valikoima hanaoluita brittialeista lagereihin sekä vaihtuviin kausioluisiin. Valikoimassa on myös vaihtuva real ale! "Pullman-perheeseen" kuuluu myös samppanjaa, kuohuviinejä, viinejä, oluita ja siidereitä tarjoava The Pullman Lounge Pullman Barin alakerrassa sekä kesäravintola The Pullman Summer Bar rautatieaseman pääsisäänkäynnin vieressä."

Minuuttibaari: "Kun sinulla on Helsingin rautatieasemalla aikaa vain minuutteja, valitse Minuuttibaari! Tarjoamme nimemme mukaisesti juomia nopeaan janoon. Valikoimassamme on kattava valikoima oluita ja muita alkoholijuomia."

Tarjoamme työpaikan loistavilla kulkuyhteyksillä Helsingin keskustassa ja mukavat työkaverit. Työntekijöillemme kuuluvat VR Groupin alaisen Avecra oy:n henkilöstöedut.

Palkkauksemme on Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen.

Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuoroihin ravintolamme aukioloaikoina, joten olethan valmis työskentelemään myös myöhäisissä ilta- sekä yövuoroissa sekä viikonloppuisin, sillä suljemme ravintolamme viikonpäivästä riippuen klo 24:n ja 02:n välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Wilenius, puh. 040 8622 984.

Jos tunnistit itsesi, laita hakemusta pian tulemaan. Haethan kuitenkin viimeistään 12.11.2018.

Avecra Oy on VR Groupin ja Rail Gourmet Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 350 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 19 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.