(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Saga Care Finland Oy tarjoaa korkeatasoisia asumis-, hoiva-, kuntoutus-ja hyvinvointipalveluita. Saga Care kuuluu Esperi Care-konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Tällä hetkellä Saga- palvelutaloja on 9 ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Saga – palvelutalossa asukas asuu tilavassa kodissaan. Talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto ja parturi-kampaamo sekä lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotot. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi?

Haemme Saga Munkkiniemeen motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä ravintolatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Ravintolatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelun lisäksi keittiön avustavat työtehtävät, ateriavientiä sekä kahvilan sekä vastaanottotyöntekijän tehtävät. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaistensa sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme catering-alan perustutkintoa tai pitkän kokemuksen kautta hankittua osaamista sekä hygienia- ja anniskelupassia. Olet halukas luomaan ikääntyville asiakkaille laadukkaan ja miellyttävän ravintolaelämyksen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ alkaa heti tai tai sovitun mukaan.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Tiina Karlsson, p. 044 720 2778 (parhaiten tavoitettavissa 7.30 -16.00).

Haku päättyy 22.10.2018

Saga Care Oy on savuton työpaikka.