(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme nyt ajokortillista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Espoon Otaniemeen


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä vastaat ruokakuljetuksesta valmistus- ja palvelukeittiöiden välillä. Toimitat tilaustarjoiluja kokoustiloihin sekä osallistut ruokien pakkaamiseen, varastointiin ja tavarakuormien purkamiseen. Ruoanvalmistuksen ja tarjoilun avustavat tehtävät sekä astiahuolto kuuluvat myös työtehtäviisi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työajan sijoittuessa kello 6-18 välille pääasiassa arkisin. Satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia erikseen niin sovittaessa.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla huolellinen, ripeä ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja organisointitaidot. Olet sosiaalinen, tiimityötaitoinen, ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. ravintola-ala tai logistiikka. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Olet tottunut käyttämään älylaitteita, omaat hyvän fyysisen kunnon sekä ajokortin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään asiakaskohteen vaatima perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Kiinnostuitko tehtävästä? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 11.9.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


 ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.

- ISS on savuton työpaikka -