(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018
TUNTITYÖNTEKIJÄT

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.


Uusi Saga Palvelutalo Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille ja palvelutalon yhteydessä toimii 24-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme Käpylinnaan monitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ tuntityöhön.

Edellytämme catering- alan perustutkintoa tai olet opiskelemassa catering- alalle sekä hygienia- ja anniskelupassia. Iloinen asenne ja asiakaspalveluhalukkuus ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiselle. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.
Toimenkuvaan kuuluu mm. salaattien- ja jälkiruokien valmistaminen, aamupalan valmistelu, asiakkaiden avustaminen ruoan ottovaiheessa sekä muut tehtävät ravintolasalissa, kassatyöskentely, tilaustarjoiluiden hoitaminen, astiahuolto sekä kahvilassa työskentely.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa Ravintolapäällikkö Veli-Pekka Alanne, p. 050- 324 9543 tai veli-pekka.alanne@sagacare.fiHakuaika päättyy 1.7.2018.Saga Care Oy on savuton työpaikka.


www.sagacare.fi