(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Etsimme Loviisaan Fazerille ravintolatyöntekijöitä erilaisiin ravintola-alan tehtäviin Fortumin vuosihuollon ajaksi syksylle.

Fazer tarjoaa merkityksellisiä ruokakokemuksia. Fazer on kehittymässä moderniksi, vastuulliseksi ruokayhtiöksi, jolla on yhteinen strateginen suunta. Yhdistämällä vahvan perinteen rohkeaan innovatiivisuuteen Fazer pystyy tarjoamaan ylivertaisia makuelämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia.

Haemme tekijöitä Fazerille Loviisaan Fortumin vuosihuollon ajaksi grillivaunuun ja keittiöön. Grillivaunussa työtehtävät ovat esimerkiksi kahvinkeittoa, hodareiden valmistusta ja tuotteiden myyntiä. Keittiöön etsimme tekijöitä avustamaan kokkia. Työtehtäviin kuuluu muun muassa keittiön siisteydestä huolehtimista, salaattien ja sämpylöiden valmistusta, astiahuoltoa ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Alan koulutus ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta oikea asenne ratkaisee! Sinulta löytyy myös työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Grillivaunussa työskentelevältä edellytämme kassataitoa, muissa tehtävissä kassataito on eduksi.

Työpaikka sijaitsee Loviisassa ja töitä on Fortumin vuosihuollon ajaksi 1.8.-14.10. Työaika on arkisin 6.00-16.30 välillä, keittiössä voi olla myös satunnaisia viikonloppuvuoroja.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä! Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin haethan mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 8-16.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Kassataito, Työturvallisuuskortti