(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme nyt kokopäiväiseen RAVINTOLAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Helsinkiin 2-vuorotyöhön.


ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.


Ruokapalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat ruokatuotteen esivalmistelutehtävät, kuten lounassalaatin valmistus. Lounasaikaan osallistut pääasiassa astiahuoltoon ravintolassa. Työaika sijoittuu klo 6–18 välille arkisin, työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhde alkaa helmikuussa 2018 ja on toistaiseksi voimassa oleva.


Olet mielelläsi mukana tehokkaassa ja toimivassa tiimissä ja sinulla on hygieniapassi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset iloista ja reipasta otetta asiakaspalveluun, tiimityötaitoja ja joustavuutta vaihtaa työtehtäviä tarpeen mukaan.


Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -