Ravintolatyöntekijä varuskuntaravintolaan
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Haemme asiakkaallemme Leijona Cateringille

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ Varuskuntaravintolaan Parolaan.

Keittiön puolella työtehtävät koostuvat raaka-aineiden esikäsittelystä, lisäkkeiden valmistuksesta, kokin avustamisesta sekä astiahuollosta ja keittiön yleisistä puhtaanapitotöistä. Salin puolella vastaat lounaslinjaston esivalmisteluista, lounaspöydän täydennyksestä sekä osallistut jakelulinjaston ja keittiön avustaviin töihin.

Laskemme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja/ tai työkokemusta erilaisista ravintola-alan tehtävistä.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin 5.10-20.30 välillä, 8 tuntia päivässä. Työtä tarjotaan asiakkaan toimeksiantojen mukaan, alan työehtosopimusta noudattaen.
Leijona Catering on savuton toimipaikka.


Edellytämme sinulta

- Erittäin reipasta ja ripeää otetta työhön ja korkeaa työmotivaatiota
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Hygieniapassia
- Voimassa olevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työympäristön ja työkaverit
- Arkipäiviin painottuvan työn, mahdollisuus myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin
- Vakaan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Edellytämme valittavalta henkilöltä suosittelijaa, joten täytäthän hänen yhteystietonsa jo hakemukseesi.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1125832
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna