(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Varuskuntaravintola Sahara, Leijona Catering, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
Kiinnostaako Sinua mielenkiintoinen työpaikka luotettavassa organisaatiossa?

Haemme ravintolatyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Varuskuntaravintola Saharaan. Kerro meille, miten sinä rakentaisit päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Leijonatiimillesi ravintolatyöntekijänä Santahaminassa.

Ravintolatyöntekijän monipuoliseen työnkuvaan kuuluu työtehtäviä muun muassa asiakaspalvelussa, kassalla, astiahuollossa ja ruoanvalmistuksessa sekä -pakkaamisessa. Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Työaika on klo 5.00 - 21.00 välillä, jolloin oma auto on välttämätön.

Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo myös pitkä historia, erittäin luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö. Valittu henkilö tulee työllistymään Leijona Cateringille vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä
Ripeätä ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
Kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä
Pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta


Tarjoamme sinulle

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Työyhteisössämme pääset hyödyntämään taitojasi ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi. Meillä Leijonassa työyhteisön hyvinvointi on kunnia-asia ja panostamme siihen monin eri tavoin. Toimintamme perustuu yhdessä rakentamiimme leijonalaisiin arvoihin.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi.
Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi