(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Vantaan Myyrmanniin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ravintolatyöntekijää Vantaan Myyrmanniin.

Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin asiakaspalvelua, kahvila- ja lounastuotteiden valmistusta. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii hektisestä työstä, uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi ravintolatyöntekijän tulee toimeen suomen kielellä, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen täysi-ikäisiä työntekijöitä, jotka pystyvät joustavasti vuorotyössä. Toivomme hakijalla olevan aikaisempaa kokemusta ravintola- tai asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä työssä.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan ja työkaverit sekä kokopäiväisen työn, jossa pääset kehittämään itseästi ravintola- ja kahvila-alan ammattilaisena. Työsuhde on alkuun vakituinen vuokratyö, mutta tehtävästä on hyvä mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen tii.moltsi@rtkpalvelu.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734