(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Turku ja lähialueet
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Suomessa. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä

Etsimme asiakasyrityksillemme Turkuun ja lähialueille

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät ovat monipuolisia ravitsemustyöntekijän tehtäviä keittiössä keittiöapulaisena ja astiahuollossa sekä salin puolella linjastolla ja kassalla. Työtehtävissä on mahdollista myös kehittyä. Työympäristösi voi olla kahvila, ravintola tai suurempi henkilöstöravintola. Työtehtävissä toivomme halua työskennellä asiakaspalvelun parissa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön.

Työ on keikkaluonteista ja tarvittassa töihin kutsuttavaa, mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön. Jos tämän hetkiseen tilanteeseesi sopii osa-aikaisuus sekä mahdollinen keikkailu ja vapaus vaikuttaa valitsemiisi työvuoroihin, voimme tarjota sinulle niitä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa ravintoloissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätä hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

- reipasta ja positiivista asennetta
- aiempaa kokemusta ravintola-alan työstä
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

- monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
- töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU