(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä töihin elintarviketeollisuuteen
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Haemme elintarvike- tai ravintola-alan taustaa omaavia henkilöitä töihin elintarviketuotannon tehtäviin kesän ajalle kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden valmistus, pakkaaminen ja muut työnantajan määräämät tehtävät. Odotamme aikaisempaa kokemusta elintarvikkeiden parissa työskentelystä, joten erinomainen tausta tehtävään on esimerkiksi ravitsemustyöntekijän, kokin tai muun vastaavan alan kokemus.

Haemme motivoituneita, kokoaikaiseen työskentelyyn kesäkaudella valmiita, ripeitä ja reippaita henkilöitä. Suoraa kokemusta elintarviketeollisuuden parista ei vaadita. Huomioithan kuitenkin, että töitä tehdään viileissä tiloissa, +6 asteen lämpötilassa.

Töiden kesto on koko kesän syyskuun loppuun saakka. Töitä tehdään arkipäivisin, mahdollisesti 2-vuorossa.

Työpaikalle pääsee julkisilla, mutta oman auton käyttömahdollisuus helpottaa liikkumista. Työt vaativat täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassi.

Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten kiinnostuessasi soita heti ja kysy lisää rekrytoinnista vastaavalta Ninalta Baronalta (puh. 0400170108). Hakemuksia alamme käydä läpi jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!