(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Sodankylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme Sodankylään RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ.

Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluvat henkilöstöravintolan kassatyöskentely ja asiakaspalvelu sekä lisäksi keittiön avustavat työt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto ja omavalvonta.

Työ on kesälomien sijaisuus. Työhön perehdytetään kesäkuun alussa ja työt alkavat heti jatkuen viikolle 32. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin kello 7:30-15:00 välille.


Edellytämme sinulta

Etsimillämme henkilöillä on ravitsemusalan perustutkinto tai riittävästi kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Aito kiinnostus omaa ja kohteen työtehtäviä kohtaan, innostus oman osaamisen kehittämiseen, joustavuus sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiselle. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti, liitä CV
sekä suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin,
mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi