Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Tampereelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

WELCOME TO THE BURGERHOOD

Tampereen Social Burgerjoint kaipaa joukkoonsa aikaansaavaa ja motivoitunutta tekijää.


Social Burgerjoint on kahden intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kaverin, Herkon ja Pikkiksen perustama yritys, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Social Burgerjoint -ravintoloita on tällä hetkellä Helsingissä, Haminassa, Keravalla, Porvoossa, Vaasassa, Oulussa ja Tampereella.
 

Mitä etsimme 

Etsimme innokasta ja työlleen omistautunutta ravintoladuunaria vahvistamaan burgerhood tiimiä. Työntekijänä tartut reippaasti toimeen ja pärjäät myös hektisessäkin työympäristössä. Töitä tehdään koko ravintolassa; keittiössä rakennat Euroopan parhaat burgerit ja mahdollisesti seuraavassa hetkessä olet ojentamassa burgeria asiakkaan malttamattomiin käsiin salin puolella. Sinne siis nenäsi osoittaa, missä apukäsiä ja lisälihaksia juuri sillä hetkellä tarvitaan. Työnkuvaan kuuluu myös siivoaminen.Odotamme työnhakijalta

- aikaisempi kokemus asiakaspalvelijan/ravintola- tai kahvilatyöntekijän tehtävistä sekä kokin koulutus katsotaan eduksi

- mahtavaa asennetta, joustavaa mielenlaatua ja nälkää uuden oppimiseen

- oma-alotteisuutta ja reippautta työntekoon

- hygieniapassia

- anniskelupassi (tämän voi suorittaa myöhemmin)
Mitä tarjoamme

Tarjoamme töitä hyvässä porukassa. Töitä on tarjolla 112,5h/3vko tai sopimuksen mukaan. On mahdollista työllistyä sopimuksen mukaan kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.Laita hakemuksesi pikaisesti tämän sivun kautta. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana.

Lisätiedot & kyselyt

Katriina Pyöriä 
HR- konsultti, Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj
0505642481
katriina.pyoria@eezy.fi 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot