Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Hamina
The Social Burger Joint Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola.

”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä. Näihin kahteen on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömän hyvin kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda kukoistavan Burgerhood-yhteisön.

Etsimme ravintolatyöntekijöitä Burgerhood-yhteisöön SOCIAL BURGERJOINT-ravintolaan Haminaan.

Koetko omaksesi sanat iloinen, ahkera, tiimipelaaja? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella, hymyillen? Haluatko olla mukana luomassa kukoistavaa Burgerhood-yhteisöä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa?

Jos vastasit edes osaan yllä olevista kysymyksistä kyllä, HAE MEILLE TÖIHIN!

Social Burgerjointilla suurin osa tuotteista valmistetaan ravintolassa päivittäin itse, joten pääset valmistamaan tuotteita ihan alusta alkaen. Aiemmasta keittiökokemuksesta on siis hyötyä, mutta tehtävässä pärjää loistavasti myös hyvällä asenteella. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi kassankäyttö, asiakaspalvelu sekä päivittäiset puhtaanapito ja siivoustyöt.

Työt alkavat heti, kun löydämme oikeat BURGERJOINT-tekijät! Tarjoamme sinulle työtunteja 80 h/3 vkoa sekä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Edellytämme sinulta ennen työsuhteen solmimista hygienia- ja anniskelupassia.

”People first. Burger first.”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot