Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint, Citycenter & Redi
The Social Burger Joint Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola.

”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä. Näihin kahteen on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömän hyvin kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda kukoistavan Burgerhood-yhteisön.

Etsimme ravintolatyöntekijöitä Burgerhood-yhteisöön SOCIAL BURGERJOINT-ravintoloihin Rediin ja Citycenteriin Helsinkiin!

Koetko omaksesi sanat ILOINEN, AHKERA, TIIMIPELAAJA? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella, hymyillen?

Haluatko olla mukana luomassa KUKOISTAVAA Burgerhood-yhteisöä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa?

JOS VASTASIT KYLLÄ edes osaan yllä olevista kysymyksistä HAE MEILLE TÖIHIN!

Työtehtäviisi kuuluu kassankäyttö, asiakaspalvelu sekä raaka-aineiden valmistelut. Lisäksi muut päivittäiset puhtaanapito ja siivoustyöt kuuluvat työnkuvaasi.

Edellytämme sinulta ennen työsuhteen solmimista hygieniapassia, negatiivista salmonellatodistusta ja jos sinulta löytyy anniskelupassi entuudestaan luemme sen eduksesi.

Työt alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana, joten kerro meille milloin voisit aloittaa. Tunteja tarjolla keskimäärin 90h/3 viikossa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

”People first. Burger first.”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot