(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Siilinjärven Kotipizzaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Reippaat innokkaat ja motivoituneet työntekijät huomio!

Haemme Siilinjärven Kotipizzaan pizzanpaistajaa/ravintolatyöntekijää.

Viihdyt kiireisessäkin työtahdissa, nautit fyysisestä työstä eivätkä erilaiset rutiininomaiset tehtävät haittaa sinua.

Eduksi katsotaan elintarvikealan-, kokin- tai suurtalouspuolenkoulutus, mutta isommassa roolissa on asenne! Tärkeintä on, että olet ripeä ja innokas tarttumaan työhön ja säilytät positiivisen asenteen kiireenkin keskellä asiakkaita palvellen.

Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja salmonellatodistusta, anniskelupassi on eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa. Ensin töitä on 10-20h/vko, sijoittuen pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Kevään/kesän aikana työ muuttuu kokoaikaiseksi.  Työ soveltuu siis myös opiskelijalle!

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ole siis nopea ja jätä pian hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta!

Lisätietoja arkisin kello 8-16 antaa Susanna Koponen 044 765 0120 / susanna.koponen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.