(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Shell Helmisimpukka Halikko
Shell HelmiSimpukka Salo Halikko

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Oletko intohimoinen ruuanlaittaja, jolla on vielä kesätyöpaikka haussa? Nautitko intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Oletko kiinnostunut keittiötyöskentelystä ja vaihtelevasta asiakaspalvelusta?
Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Haemme Shell HelmiSimpukka Halikkoon RAVINTOLATYÖNTEJIÄÄ ensi kesäksi!

Mitä pääset meillä tekemään?

Ravintolatyöntekijänä huolehdit Shell Helmisimpukka Halikon monipuolisista tehtävistä, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut ja vitriinituotteiden valmistus.

Toivomme myös, että keittiön ja salin välinen kynnys ei ole sinulle liian korkea, ja voit tarvittaessa jalkautua myös asiakkaidesi pariin huoltamokahvilan puolelle ja huolehtia myyntityön lisäksi myös esimerkiksi Veikkauksen palveluista ja huoltamon yleisestä siisteydestä. Työsi pääpaino on kuitenkin keittiössä.

Halikko Shell HelmiSimpukka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri ja myös ravintolatyöntekijän työ on kaksivuorotyötä.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy hyvä ja reipas asenne. Alan aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Jos kokemus mietityttää, ei huolta sillä me kyllä koulutamme sinut tarvittaessa asianmukaisesti tehtävään.

Me tarjoamme sinulle

Meiltä saat vaihtelevaa ja monipuolista työtä, arvokasta työkokemusta sekä mahtavat työkaverit.

Työsuhde on määräaikainen 1.6.-31.8.2019 ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin vähintään 90h/3vk.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuksesi 30.4. mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.