(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Salon seutu
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Älä anna nurkan takaa kurkkivan syksyn säväyttää mieltäsi harmaalla – varmista syksyn värikkäät työkuviot jo etukäteen! Etsimme nyt Salon seudulla sijaitseville asiakkaillemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työhön.

Kerro meille, mitä sinä osaat ja haluaisit tehdä!

Keikkailevana ravintolatyöntekijänä tarvitset reipasta asennetta, intoa työskentelyyn erilaisissa ravintoloissa uusien ihmisten kanssa ja erityisesti positiivista otetta työntekoon - et anna pienten asioiden pilata päivääsi. Haemme töihin niitä, jotka pitävät homman kasassa, niin musiikin jytkeen keskellä, kuin rauhallisemmissa ympäristöissä. Lisäksi toivomme, että olet erinomainen asiakaspalvelija – loistat asiakaspalvelussa kuin discopallo konsanaan ja olet kuin kotonasi ravintolatyön vilkkaassa tahdissa.

Missä työskentely sitten tapahtuu? Se riippuu täysin sinusta! Baronan keikkatyöntekijänä pääset itse rakentamaan oman työvuorolistasi erilaisista vaihtoehdoista, joten pääset nauttimaan joustavuudesta ja vaihtelusta. Työ painottuu perjantai- ja lauantai-iltoihin ja parhaiten tämä työ natsaakin sinulle, jos vietät viikonloppusi ja iltasi mielellään siellä missä tapahtuu, ja janoat nopeatempoisen työn tuomaa vaihtelua yhtä paljon kuin asiakkaat tuoppejaan. Työt käynnistyvät asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin, niin katsotaan, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!