(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä / Saliapulainen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Oletko iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija, joka viihtyy tehdessään töitä nopealla tahdilla? Haemme nyt ravintolatyöntekijöitä ja saliapulaisia sekä keittiöön että salin puolelle Lohjalle, Nummelaan ja Kirkkonummen alueelle!

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Jos sinulla on kokemusta ravintola-alalta tai olet alaa opiskeleva, se on iso plussa! Jos omaat kovan työmoraalin sekä iloisen asiakaspalveluasenteen voit olla myös kokematon tekijä; perehdytämme sinut tehtävään - asenne ratkaisee! Sinulla on myös mahdollisuus vakinaistua kauttamme tai tehdä muita keikkatöitä ravintola-alan tehtävien lisäksi.

Edellytämme sinulta salmonellatodistusta sekä hygieniapassia, jonka voit suorittaa toimistollamme tarvittaessa.

Tarjolla on monenlaisia töitä ravintola-alalla, mm. saliapulaisen, tarjoilijan, tiskarin, keittötyöntekijän tai kokin paikkoja, joten laita hakemus tulemaan, niin katsotaan mikä avoimista tehtävistä sopisi parhaiten juuri sinulle! Kirjoitathan hakemukseen mistä tehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut ja miltä alueelta pystyt ottamaan työtä vastaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet omaavasi iloisen asiakaspalveluasenteen, hae meille ja saatat päästä osaksi huipputiimiämme!

Edellytykset työnsaannille: Auto, Hygieniapassi, Suomen kieli